Welkom bij SportArena Oisterwijk
Welkom bij SportArena Oisterwijk
Shadow

Welkom bij SportArena Oisterwijk

Onze accommodatie biedt onderdak aan verschillende aanbieders van sportieve activiteiten. Allen zijn uitermate bedreven om de bezoeker, klant, lid of cliënt met een glimlach te laten vertrekken.

Meer informatie omtrent of contactgegevens van een van de sportaanbieders of andere bewoners in ons pand kunt u vinden op hun eigen website via de tegels hieronder.

Voor algemene informatie betreffende SportArena Oisterwijk kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Korte historie


In de huidige vorm bestaat SportArena Oisterwijk sinds mei 2021. De accommodatie is gebouwd midden jaren tachtig. Tot 2008 stond het complex bekend als ‘de Racketclub’ en was alles gericht op tennis. In totaal waren er 5 indoor tapijtbanen en 4 outdoor gravelbanen.

In 2008 is één indoortennisbaan omgebouwd tot fitnessclub en werd ‘SportArena Oisterwijk’ geboren. Ook een fysiotherapiepraktijk vestigde zich toen in het pand en is nog steeds aanwezig.

Het fitnessgedeelte is in de zomer van 2017 geheel vernieuwd én verdubbeld in omvang. In 2011 werd de dojo gerealiseerd waar tot op dit moment nog verschillende zelfverdedigingsporten worden beoefend.

Vanaf 2011 kon er indoorsoccer gespeeld worden. Allereerst op één indoorveld en vanaf 2016 was het mogelijk op twee volwaardige soccervelden te voetballen. Sinds 2016 kon jong en oud jumpen op trampolines van Jump XL. Zowel de indoorsoccervelden als het trampolinecentrum hebben in april 2021 plaatsgemaakt voor het padelcentrum. Op 6 indoor- en 4 outdoorbanen kan door eenieder gepadeld worden.